Fitness

Fitness

In Hilversum en Bussum

 

Fitness is echt een sport van deze tijd. Veel jongeren sporten in een sportschool, maar voor sommigen is dit zonder begeleiding niet weggelegd. Op diverse sportscholen binnen ons werkgebied bieden we in kleine groepen fitnesslessen aan. Zo wordt de individualistische sport ook een sociale sport, waarbij de deelnemers samen intensief bewegen, ieder op zijn eigen niveau.

 

Fitness gaat om veel kleine en vrij eenvoudige oefeningen. Succesbeleving, zelfvertrouwen en zelfstandigheid kunnen snel worden bereikt. De fitnessbegeleiders maken de trainingsschema’s en begeleiden in de uitvoering hiervan. Naast de uitvoering begeleiden we ook op de sociale redzaamheid van de deelnemers.

 

De jongeren zijn lid van de sportschool en tijdens onze trainingsuren is de ruimte ook toegankelijk voor andere leden. Hierdoor nemen we op maximale manier geïntegreerd deel aan de samenleving. De begeleiders zijn er alleen voor de deelnemers van onze groep.

 

(U kunt begeleiding voor de sociale redzaamheid van uw kind ook via PGB inhuren. U betaald zelf een jeugdabonnement bij de sportschool en huurt vervolgens een zorgbegeleider in.)

LET OP IN ALLE GEVALLEN GAAT AANMELDEN VIA ZORG IN BEWEGING. WIJ ZIJN ENKEL OP ONDERSTAANDE TIJDEN AANWEZIG. VEEL MEDEWERKERS VAN DE SPORTSCHOLEN KUNNEN DAN OOK GEEN INFORMATIE VERSTREKKEN

Fitness Hilversum

Waar: One Fitness, Groest, Hilversum

Wanneer: Vrijdag 17:00uur en 18:00uur. Een uur per groep.

Voor: Jongeren en volwassenen die niet zelfstandig binnen de reguliere sportscholen kunnen deelnemen door een stoornis en/of beperking of gedragsproblematiek.

Kosten: € 10,- per keer. Inschrijving per seizoen (schooljaar).

 

Fitness Bussum

Waar: Struikheiweg 16, Squash en Wellness, Bussum

Wanneer: Woensdag van 16:30-17:30 uur

Voor: Jongeren die niet zelfstandig binnen de reguliere sportscholen kunnen deelnemen door een stoornis en/of beperking of gedragsproblematiek.

Kosten: U kunt begeleiding voor de sociale redzaamheid van uw kind ook via PGB inhuren. U betaald zelf een jeugdabonnement tegen gereduceert tarief bij de sportschool en huurt vervolgens een zorgbegeleider in.