Logeerweekenden

Logeerweekenden

De locatie voor de logeerweekenden is ’t Eekhoornnest in Soest. Een kleinschalig bungalowpark tussen Soest en Amersfoort, direct gelegen aan de duinen en het bos. Een prima verzorgde, luxe bungalow met vijf slaapkamers, twee toiletten, een badkamer met bubbelbad, tv en keuken met magnetron en vaatwasser. In pricipe start elk eerste vrijdag van de maand het weekend, tenzij het weekend een officiele feestdag bevat. De data staan op het aanmeldingsformulier onder de alinea inschrijven.

 

Activiteiten

 

Klimmen in het klimbos, tennissen, mountainbiken, kanoen, BBQ-en, bezoek paardenkamp, bos/duinspelen, samen koken, dierentuin bezoeken, allerlei spelen op het sportveld, zwemmen, muurklimmen, boodschappen doen, avondspelen in het bos, pretpark bezoeken, spellen gericht op samenwerken, spelen in de speeltuin, etc….

Het programma is vrij in te delen naar de mogelijkheden en leeftijden van de deelnemers.

 

Begeleidingsintensiteit

 

Een groep bestaat uit maximaal zes kinderen. Per groep zijn er twee begeleiders aanwezig. De begeleiders hebben allemaal een zorggerichte opleiding. Minimaal één begeleider is bewegingsagoog. Dit biedt ons de mogelijkheid een actief programma aan te bieden.

 

Inschrijven

 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vraag en onze mogelijkheden te bespreken. Direct inschrijven kan ook door het aanmeldingsformulier verblijf te downloaden.

 

Logeerweekenden

De logeerweekenden vinden plaats op de eerste vrijdag van de nieuwe maand. Tenzij in het weekend een feestdag, dan schuift het een weekend op.